Pagina principală
Prima pagină  »  Discutăm despre maşini  »  PeAsfalt.ro s-a lansat! Ascultăm părerea ta despre ori îţi place sau nu-ţi
Redacţia PeAsfalt.ro
Bucureşti, România
la 19 August 2013 - 10:38
PeAsfalt.ro s-a lansat! Ascultăm părerea ta despre ori îţi place sau nu-ţi place, despre orice vrei mai mult şi mai bine!
 
PeAsfalt.ro s-a lansat! Pentru tine, cel care eşti pasionat de lumea auto, dar nu vrei să citeşti doar ştiri seci, la cantitate! Pentru tine, cel care vrea să audă păreri verticale şi tranşante, şi nu vorbe pompoase extrase din pliante publicitare. Pentru tine, cel care vrea să vadă îndrăzneală şi ambiţie într-un site auto, care nu se sfieşte să gândească „outside the box” pentru a-ţi aduce proiecte de anvergură, ce depăşesc geografia şi hotarele ţării. Pentru tine, cel care apreciază calitatea grafică şi editorială a revistelor bune, dar a depăşit epoca în care să le mai cumpere şi vrea să aibă aceeaşi senzaţie întotdeauna la îndemână, pe computerul de la birou, pe telefonul ăla mobil de care eşti dependent sau pe iPad-ul ăla la care-ţi place să citeşti.

Am inventat un concept absolut inovativ, aşa cum ne-a dus capul mai bine. Dacă am vorbi în limba maşinilor, am spune că PeAsfalt.ro e ca o Tesla Model S, care aduce mobilitatea viitorului într-o formă deja utilizabilă astăzi!

Dar vrem să-ţi ascultăm întotdeauna şi părerea ta despre ce îţi place sau nu-ţi place, despre ce vrei mai mult şi mai bine! Aşa că te invităm să ne spui ce crezi aici, să ne tragi de urechi atunci când crezi că merităm sau să ne baţi preteneşte pe umăr atunci când crezi că am mai făcut o treabă bună!
0
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!