Pagina principală
VARA 2013 pe PeAsfalt.ro: Pasiunea călătoreşte
26 Iunie 2013, 01:50
Redacţia PeAsfalt.ro, cu suportul Chevrolet Central & Eastern Europe, dă astăzi startul unui mega-proiect, în premieră absolută pentru România!

Aşa cum spune şi titlul acestei ştiri, în această vară pasiunea pentru lumea auto călătoreşte pe PeAsfalt.ro. Astăzi pornim într-o lungă călătorie prin întreaga Europă, până în Marea Britanie şi înapoi, pentru a-ţi aduce pasiunea auto pe site!

Călătoria noastră va traversa zeci de locaţii auto legendare în Europa, de unde vom realiza cele mai fascinante reportaje speciale pentru Dvs. Vom testa zeci de maşini care să vă taie cu adevărat respiraţia şi vă vom bucura cu cele mai speciale teste drive. Vom avea şi zeci de relatări despre
o călătorie de peste 7,000 km pe care o vom face la bordul unui Chevrolet Orlando 2.0 Diesel Automat, şi care va trece prin ţări precum Ungaria, Austria, Elveţia, Germania, Olanda, Belgia, Franţa şi Marea Britanie. Iar în Marea Britanie avem şi cireaşa de pe tort, pentru că acolo vom ajunge la Festivalul Vitezei de la Goodwood, unde este sărbătorită viteza şi pasiunea pentru automobile, iar noi vom transpune toată această pasiune în relatările noastre!

Fiţi alături de noi în fiecare zi! Pe lângă şitirile, articolele şi testele drive tradiţionale, de interes general, care vor continua să apară în regim obişnuit pe site-ul nostru, puteţi urmări întreaga evoluţie a „Pasiunii ce călătoreşte” într-o secţiune specială, dedicată în exclusivitate subiectelor realizate în
cadrul proiectului, ce poate fi găsită
la adresa
PeAsfalt.ro/Goodwood-2013 !

Astăzi pornim din Chişinău la bordul unui din automobilele noastre redacţionale, Mitsubishi Lancer X, iar mâine dimineaţă trebuie să fim în Budapesta, pentru a schimba maşina noastră pe marele Orlando, care ne va fi gazda întregii călătorii! Urmăriţi-ne, vă vom informa despre derularea călătoriei şi vă vom ţine în suspans cu locaţiile pe care le vizităm pe traseu şi care, suntem siguri, vă vor spune multe despre zecile de surprize pe care vi le-am pregătit!
PiataAuto.mdRedacţia PeAsfalt.ro
0
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!