Pagina principală
Sebastien Loeb va concura la Campionatul Mondial de Turisme WTCC cu un Citroen C-Elysee!
26 Iulie 2013, 12:44
Citroen C-Elysee a fost conceput pentru ţările în curs de dezvoltare, cum ar fi ţara noastră, cu drumuri departe de ideal, dar nu şi pentru curse! Despre asta ne-am convins şi în testul nostru comparativ, între Citroen C-Elysee şi fratele său geamăn, Peugeot 301. Cu toate acestea, Citroen a decis, pentru prima dată în istorie, să intre în Campionatul Mondial de Turisme WTCC, pregătind un Citroen
C-Elysee de curse!
Pentru că etapele campionatului WTCC vor avea loc în America Latină, Maroc, China şi Rusia, internaţionalitatea acestuia va juca un rol crucial în promovarea modelului Citroen C-Elysee de serie pe pieţele din întreaga lume.
Pentru a nu o da în bară, începând cu sezonul 2014, împreună cu Citroen în WTCC va intra nimeni altul decât campionul mondial la raliuri WRC, Sebastien Loeb, care, mai recent, a stabilit şi un record pe Pikes Peak.
Loeb, va avea cu siguranţă grijă ca Citroen să obţină rezultate bune!

Pe lângă aspectul agresiv, piperat cu eleroane şi jante de 18 inch, C-Elysee WTCC adăposteşte suspensie şi frâne de curse, precum şi un propulsor de 1,6 litri turbo, care dezvoltă 380 CP şi 400 Nm – acelaşi propulsor de care dispune
şi maşina de raliuri DS3 WRC. Această putere este suficientă pentru o greutate de 1.100 kg. Francezii au şi început testele pe circuit, pe care le putem urmări în materialele video de mai jos.
Ţineţi-vă bine BMW şi Seat – vin francezii!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!