Pagina principală
Noua generaţie Toyota Corolla se lansează astăzi oficial în România. Cât costă noul model în ţara noastră?
18 Septembrie 2013, 09:00
Frumoasă cu un scop precis. Aşa se promovează noua generaţie Toyota Corolla în România, model care se lansează astăzi oficial în ţara noastră. Vorbim despre cel mai popular model din familia Toyota, care a reuşit să cumuleze în istoria sa peste 40 milioane de exemplare vândute la nivel global. Prin urmare, ne este cu atât mai interesant să vedem preţurile modelului pe piaţa din România.
Motorul entry-level al noii Corolla este benzinarul de 1.33 litri, cuplat la o transmisie manuală cu 6 rapoarte. Cu acest propulsor sub capotă şi în dotarea cea mai accesibilă, noua Corolla porneşte de la 13,500 euro în România. Cu acelaşi propulsor şi aceeaşi transmisie, dar dotată mai generos (Luna), Corolla are un preţ de 17,763 euro.
Următorul în ierarhia preţurilor este benzinarul de 1.6 litri şi 132 CP, disponibil atât în combinaţie cu o transmisie manuală cu 6 trepte, cât şi cu una automată cu raport continuu variabil. Cea mai accesibilită dotare a Corollei dotată cu acest propulsor costă în România 16,953 euro, iar cei care-şi doresc combinaţia cu transmisie automată vor trebui să scoată din buzunar 20,013 euro, primind şi un automobil ceva mai generos echipat standard.
Noua Corolla vine şi cu o ofertă diesel, având sub capotă propulsorul 1.4 D-4D de 90 CP, cuplat fie la o transmisie manuală cu 6 trepte, fie la una automată robotizată MultiMode, tot cu 6 trepte. Cel mai accesibil diesel, cu transmisie manuală, costă în România
18,293 euro. Combinaţia cu transmisie automată vine din nou mai bine echipată standard şi costă 20,603 euro.

Dotările de top ajung la 22,883 euro pentru versiunile pe benzină şi 23,253 euro pentru cea diesel.
Redacţia PeAsfalt.ro a reuşit să şi testeze „pe viu” noua generaţie Toyota Corolla. Citiţi în curând testul complet pe site-ul nostru!
PiataAuto.mdIlie Toma
0
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!