Pagina principală
Dacia Duster facelift s-a lansat în România
17 Octombrie 2013, 07:40
Dacia Duster facelift s-a lansat ieri seară în România, în cadrul unui eveniment grandios, care a pus accentele potrivite pe avantajul noului model. La eveniment au fost proiectate filmuleţe cu păreri ale proprietarilor de Duster din mai multe ţări europene, filmuleţe care l-ar fi făcut mândru pe orice român.

Odată cu dezvăluirea noului model în România, au fost anunţate şi preţurile pentru Duster facelift. Astfel, cea mai accesibilă versiune va porni de la 10,900 euro. Acest preţ este valabil pentru motorizarea pe benzină de 1.6 litri şi 105 CP, cu tracţiune pe puntea faţă, în echipare de bază Acces. Cea mai scumpă versiune a lui Duster facelift vine cu dieselul 1.5 dCi de 110 CP
şi tracţiune integrală, în dotare Laureate, şi costă 17,000 euro. Pe lângă cele două motorizări menţionate, mai există o versiune de 90 CP a aceluiaşi propulsor diesel, dar şi noul benzinar turboaspirat de 1.2 litri TCe, capabil să livreze 125 CP. Consumul mediu al noului motor turboaspirat, pe Duster, se va situa la valoarea de 6.2 litri/100 km.

Odată cu lansarea noului Duster facelift, Dacia îşi încheie programul curent de reînnoire completă a gamei sale de modele, pornit în martie 2012, odată cu dezvăluirea lui Lodgy. De la lansarea în anul 2010 a Daciei Duster, SUV-ul românesc a fost vândut în peste 450,000 de exemplare în întreaga lume. În prezent, Duster se comercializează atât în Europa, cât şi în mai multe ţări din Orientul Mijlociu, America de Sud şi Centrală, precum şi Africa.
PiataAuto.mdIlie Toma
0
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!