Pagina principală
Micuţul Opel Adam, pentru cei mici
21 Octombrie 2013, 08:47
Familia Dvs. poate fi mai fericită de azi încolo. Mai ales dacă în familie exista un Opel până acum, eventual un Opel Adam, dar copilul Dvs. nu avea şi el un vehicul propriu, pe care să-l conducă în aceeaşi manieră stilată. Opel lansează un nou Adam. De această dată, nu e vorba de obişnuitul model compact ruban, ci de un frate mai mic al lui, creat pentru cei mici.

Noul Adam pentru copii reflectă cu fidelitate designul modelului original. Măsurând 725 mm lungime, 295 mm lăţime şi 380 mm înălţime, noua maşinuţă cântăreşte 5 kg şi vine cu un sistem de propulsie prietenos cu mediul, bazat doar pe puterea muşchilor! Da, aţi înţeles corect, şoferul îşi propulsează maşina cu propriile picioare, iar acceleraţia şi viteza maximă depind de
vârsta, puterea şi ambiţia şoferului! Opel nu menţionează intervalul exact al vârstei recomandate, dar băieţelului din imagine îi spune Tim şi are 4 ani, deci putem intui o vârstă aproximativă pentru care e creată noua maşinuţă.

Ah, da, preţul! Micuţul Opel Adam are un preţ cât se poate de atractiv: 74.99 euro inclusiv TVA în Germania şi va putea fi comandat începând cu luna noiembrie!
PiataAuto.mdIlie Toma
1
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!