Pagina principală
Start aventură! Expediţie fantastică în Laponia! Atenţie – colectăm mesaje şi scrisori pentru Moş Crăciun!
7 Decembrie 2013, 15:03
Să înceapă marea aventură a sărbătorilor de iarnă! PeAsfalt.ro, împreună cu partenerii săi, lansează astăzi cea mai frumoasă, cea mai îndrăzneaţă, cea mai intrigantă şi cea mai palpitantă aventură a anului!

Pe scurt: luăm un BMW cu tracţiune integrală xDrive, îl alimentăm cu carburant EFIX de la ROMPETROL şi mergem cu el într-o expediţie fantastică în Laponia, ţara lui Moş Crăciun, pentru a-i duce Moşului direct mesajele copiilor din România! Mai mult ca atât, înapoi îl aducem pe Moş Crăciun-ul adevărat în România cu BMW-ul de expediţie, ca el să-şi înceapă "livrările" de cadouri, în acest an, cu copii din ţara noastră! Deci, BMW-ul de expediţie va avea rol dublu în această iarnă – cel de mesager al copiilor din România spre Moş Crăciun, dar şi cel de înlocuitor al saniei tradiţionale a moşului, trasă de reni, aducându-l pe Moş în ţara noastră în confort german!
Start colectării de scrisori, mesaje şi desene pentru Moş Crăciun!

Începând cu astăzi, colectăm
scrisorile, mesajele şi desenele
copiilor din România pentru Moş
Crăciun-ul adevărat! Dacă aveţi un
copil şi mai ales dacă acesta e
pasionat de maşini, povestiţi-i că în
acest an BMW merge într-o expediţie specială din România spre Laponia, ţara lui Moş Crăciun, şi îndemnaţi-l să scrie o scrisoare către Moş, cu
cu dorinţe sau pur şi simplu cu un salut. Sau îndemnaţi-l să picteze un desen special pentru Moş Crăciun, ca noi să i-l putem înmâna direct Moşului în Laponia! Se acceptă orice tip de desene, de la cele mai simple şi copilăreşti până la desenele mai compuse ale copiilor mai mari şi poate mai talentaţi! Moş Crăciun le primeşte pe toate, deci şi noi le primim pe toate! Acolo, în Laponia, vom înmâna oficial toate mesajele copiilor din România şi vom face poze cu ele, iar copilul Dvs.
va avea o fotografie cu creaţia sa recepţionată de adevăratul Moş Crăciun din Laponia! Ne obligăm să vă transmitem ulterior fiecăruia dintre Dvs. şi imaginile în înaltă rezoluţie, pentru ca să le puteţi tiraja şi păstra în arhiva familiei Dvs.!

Cum ne puteţi transmite scrisorile şi desenele?

Simplu şi modern! Le fotografiaţi cu un aparat foto, tabletă sau cu telefonul Dvs. mobil şi le postaţi pe pagina de Facebook PeAsfalt.ro! Noi vom colecta
aceste imagini şi le vom transmite direct moşului, iar această metodă vă scuteşte de orice deplasări spre poştă! Atenţie, condiţia obligatorie în acest caz este să vă număraţi printre fanii paginii PeAsfalt.ro de pe Facebook! Dacă nu sunteţi încă în rândurile noastre, alăturaţi-vă acum!
Există un termen-limită?

Da, există! Vă rugăm să vă asiguraţi că postaţi scrisorile sau desenele pe pagina noastră de Facebook cel târziu la 14 decembrie, ora 12:00. Numai scrisorilor şi mesajelor care ajung până la această dată le vom putea garanta livrarea către Moş Crăciun în Laponia! Deci, start desene, start scrisori! Avem un week-end frumos în faţă, în care putem avea parte de un moment frumos alături de copii, pregătind aceste desene!
Recompense de la Moş Crăciun
pentru copii


Deci, toţi copiii care
desenează pentru Moş Crăciun sau
ne trimit scrisori pentru el, vor primi
câte o poză cu creaţia lor, înmânată
lui Moş Crăciun! Mai mult ca atât,
cei mai activi părinţi de pe Facebook
îşi vor putea bucura ulterior copiii cu
cadouri câştigate în cadrul
concursului nostru pe
Facebook!
Concurs pe Facebook!

Există şi un concurs frumos pe Facebook în toată ecuaţia! Regulile sunt simple şi captivante, dar premiile vor fi şi mai plăcute!

1.Trebuie să fiţi neapărat fan al paginii PeAsfalt.ro pe Facebook.

2. Trebuie să urmăriţi în fiecare zi PeAsfalt.ro şi pagina de pe Facebook a site-ului, iar acolo, pe pagina noastră de Facebook, va fi postată zilnic câte o imagine care va anunţa o nouă relatare, sau o nouă etapă de pregătire, având menţiunea „Share pentru concurs”. Participanţii la concurs vor trebui să distribuie public aceste imagini pe Facebook.

3. Trei (3) cei mai activi fani, de oriunde din România, care vor distribui un număr cât mai mare de imagini şi vor acumula şi like-uri ale prietenilor lor la aceste imagini, vor fi premiaţi cu câte un SUV BMW din gama X în miniatură (maşinuţă)! Astfel, vă veţi putea suplini propria colecţie cu un minunat BMW, sau veţi putea bucura copilul Dvs. cu o nouă jucărie în perioada sărbătorilor de iarnă, ca parte integră a întregii poveşti de Crăciun!
Deci, fiţi cât mai activ şi oferiţi-i familiei Dvs. un Crăciun de neuitat!

Aventură nemaivăzută!

Ei bine, cum vor ajunge scrisorile copiilor din România, mai exact, la Moş Crăciun, în Laponia? Printr-o aventură fantastică! Redacţia PeAsfalt.ro, împreuna cu proiectul-soră din Republica Moldova, PiataAuto.md, va merge la propriu într-o expediţie fantastică spre Laponia şi înapoi, la bordul unui exemplar BMW cu tracţiune integrală! Maşina expediţională vine tocmai din Germania pentru noi, de la sediul BMW Group, şi e gata de cea mai mare aventură a proaspetei sale vieţi! Pentru a fi siguri că vom avea succes în aventura noastră, vom folosi un
carburant performant şi de ultimă generaţie – Efix de la Rompetrol. Din cadrul gamei oferite am ales motorina Efix Diesel 55, ce conţine aditivi speciali, care asigură o bună funcţionare a sistemului de alimentare a maČ™inii în condiţiile unor temperaturi joase de până la -26 de grade Celsius, prin scăderea vâscozitaţii şi implicit a eliminării depunerilor în filtre. Astfel, prin alegerea făcută cu motorina de iarnă Efix de la Rompetrol, ne asigurăm că maşina va funcţiona optim, ca vom avea putere şi performanţă sporită. Da, vom lua şi canistre de rezervă pentru a le folosi acolo unde staţiile de alimentare nu mai sunt o prezenţă obişnuită!

O astfel de aventură nu ar însemna la fel de mult, dacă nu vă vom bucura cu
relatări frecvente despre provocările pe care le întâmpinăm în drumul nostru spre Laponia şi înapoi! De asta, vă vom ţine în suspans prin relatări zilnice de pe parcursul expediţiei! Deci, staţi aproape de PeAsfalt.ro în fiecare zi, de mai multe ori pe zi, ori de câte ori aveţi ocazia şi veţi urmări LIVE parcursul expediţiei!

START!

Vă aşteptăm scrisorile şi desenele chiar începând din această clipă! Urmăriţi-ne în fiecare zi, în fiecare clipă, pentru că marea aventură este pe cale să înceapă! Ai noştri merg în ţara lui Moş Crăciun, la propriu, într-o expediţie fantastică BMW xDrive, cu provocări imense, peisaje de poveste şi scenarii neverosimile!
PiataAuto.mdRedacţia PeAsfalt.ro
1
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!