Pagina principală
Emblema Opel, pe tricourile unei echipe româneşti de fotbal: Opel anunţă un parteneriat cu FC Petrolul Ploieşti
15 Ianuarie 2014, 16:46
O veste plăcută pentru fanii lumii auto, dar şi cei ai lumii sporturilor, vine la început de an în România. Opel România a anunţat astăzi startul unui parteneriat de imagine cu FC Petrolul Ploieşti, care va acoperi toate competiţiile semnificative următoare în care va fi implicat clubul de fotbal. Înţelegerea presupune prezenţa emblemei Opel ca logo principal pe tricourile jucătorilor, iar pe lângă asta vor mai exista mai multe acţiuni comune de comunicare şi marketing.
Se pare că la originea noii colaborări a stat identificarea unor valori comune ale celor două entităţi. Cristian Milea, Opel România Country Director, menţionează că „atât Opel, cât şi Petrolul Ploieşti, reprezintă exemple de profesionalism şi determinare, dar şi dovezi ale capacităţii de a trece peste obstacole şi a reveni în forţă”.
Petrolul Ploieşti a fost înfiinţat în 1924 şi cunoaşte, în prezent, cea mai bună perioadă din istoria sa recentă. FC Petrolul Ploieşti este plasat, la acest moment, pe locul 2 în Liga I, după 19 etape disputate în campionat.
PiataAuto.mdIlie Toma
0
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!