Pagina principală
„Respectul nu se impune, se câştigă” – campania de debut al noului BMW X5 în România
21 Ianuarie 2014, 08:52
Ieri, 20 ianuarie, în România s-a dat startul unei campanii de lansare pentru noua generaţie BMW X5. Mesajul principal al campaniei orbitează în jurul sloganului „Respectul nu se impune, se câştigă” şi va fi vizibil în print, online şi televiziune.

PeAsfalt.ro vă prezintă mai jos şi spotul TV al campaniei, sonorizat cu ajutorul vocii lui Florin Piersic Jr., care colaborează pentru prima dată cu BMW la un astfel de proiect.
Noua generaţie BMW X5 este disponibilă pentru prima dată cu un propulsor diesel eficient de 4 cilindri, instalat pe motorizările xDrive25d şi sDrive25d. Motorizarea X5 sDrive25d este cea mai accesibilă şi porneşte, în România, de la 45,250 euro fără TVA. Cea mai performantă motorizare are sub capotă primul şi deocamdată unicul diesel triturbo din lume, care dezvoltă 381 CP, costând, în România, 71,900 euro fără TVA.
PeAsfalt.ro a testat încă în luna octombrie noua generaţie BMW X5, în motorizare xDrive30d. Motorul diesel triturbo a fost pus la treabă de redacţia noastră acum mai bine de un an, pe modelul X6 M50d.
PiataAuto.mdIlie Toma
0
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!