Pagina principală
PeAsfalt.ro: zburăm spre Belgia pentru un test drive internaţional cu un model familist!
10 Februarie 2014, 07:01
Săptămâna începe intens pentru noi. Azi ne îndreptăm spre Belgia pe calea aerului pentru câteva zile, pentru a testa un proaspăt model familist în Bruxelles şi împrejurimile lui. E vorba de Opel Meriva facelift, prima maşină din segmentul său care vine cu o deschidere inversă a portierelor spate, în stilul renumit al celor de la Rolls-Royce. Odată cu faceliful, modelul a primit un nou interior, multe motoare noi, dar şi un design exterior proaspăt.

„Dragostea duce inevitabil la formarea unei familii”, spuneam noi, mai în
glumă, mai în serios. Să fie oare așa? Vom încerca să aflăm în aceste zile de la noul Opel Meriva. Voi ce spuneţi, aveţi vreo întrebare pentru familistul Opel? Sau poate pentru inginerii germani care l-au creat? Diseară urmează să discutăm cu ei, pe viu, într-o atmosferă lejeră, şi le-am putea adresa întrebările voastre!

Şi cât timp unii dintre membrii redacţiei noastre contemplează pe scaunele din aeronave astăzi, ceilalţi din redacţia PeAsfalt.ro vor continua să vă informeze cu noi ştiri şi materiale
din lumea auto. Dar, cel mai important, astăzi pe PeAsfalt.ro vede lumina zilei unul din cele mai senzaţionale, exclusiviste şi ameţitoare teste drive făcute de noi vreodată!
PiataAuto.mdRedacţia PeAsfalt.ro
0
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!