Pagina principală
Alfa Romeo 6C 1750 GS este marea câştigătoare la Concorso d’Eleganza! Care e preferata Dvs.?
30 Mai 2014, 13:00
Redacţia PeAsfalt.ro a relatat direct din Italia, de lângă lacul Como, concursul de eleganţă Villa d’Este, fiind, probabil, unica entitate de presă auto din România prezentă la eveniment. Totul a fost posibil datorită expediţiei pasiunii auto, în care încă ne aflăm, susţinută de partenerii noştri – Mercedes-Benz şi Rompetrol.

V-am prezentat într-o duzină de episoade toate maşinile expuse la Concorso d’Eleganza şi v-am spus pe scurt şi istoria fiecăreia dintre ele. Cu sute de imagini, realizate direct de la faţa locului, de redacţia PeAsfalt.ro.
Ei bine, publicul prezent la eveniment în prima zi a lui a avut ocazia participării la un referendum al inimilor cucerite de maşini, alegând maşina care le-a furat cel mai mult inima. În prima zi a evenimentului, însă, au avut acces doar vreo 100 de jurnalişti din toată lumea şi câteva sute de invitaţi speciali dintre cei mai însăriţi oameni ai planetei, din toate colţurile lumii. Cei care ar fi vrut să intre fără o invitaţie specială o putea face doar dacă plăteau o taxă de 500 de euro! Ei bine, anume cei care au reuşit să se numere printre invitaţii din prima zi a evenimentului, tot ei presupundându-se a fi cunoscători mai fini ai maşinilor de epocă, au votat pentru cea mai frumoasă maşină expusă. Câştigătorul acestui referendum ia marele premiu, numit Coppa d’Oro.
Iar marele câştigător al ediţiei din acest an a concursului de eleganţă a fost votată Alfa Romeo 6C 1750 GS. Ea a cucerit cele mai multe inimi, iar proprietarii săi erau copleşiţi de emoţia unei victorii fastuoase.
Ce părere aveţi Dvs? Este Afla
Romeo 6C 1750 GS cea mai
frumoasă maşină de la eveniment?
Vă invităm să parcurgeţi toate
maşinile prezentate în relatările noastre şi să ne spuneţi
care dintre ele v-a cucerit inima Dvs. cel mai mult!
PiataAuto.mdRedacţia PeAsfalt.ro
0
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!