Pagina principală
Primele imagini cu noua generaţie Volvo XC90!
27 Mai 2014, 11:04
Volvo a dezvăluit astăzi primele imagini cu noua generaţie a SUV-ului XC90. Acestea descoperă cel mai luxos interior creat de compania suedeză vreodată.
Designul scandinav, cu linii aerate, frumos sculptate, combină cele mai nobile materiale, iar pe centrul planşei de bord e montat un display imens, care reprezintă poarta de comunicare cu sistemul multimedia de ultimă oră, prezent la bord. Acest sistem nu are niciun buton fizic, toate comenziile fiind executate prin atingerea display-ului.
Pielea şi lemnul natural de la interior sunt condimentate cu un levier executat din cristal, semnat de compania suedeză Orrefors.
Butoanele de pornire a motorul şi
reglaj a volumului audio au
marginea încurstată în stil
de diamant.
Noul Volvo XC90 va fi şi un lider la capitolul versatilitate, având multiple posibilităţi de transformare a interiorului şi putând adăposti în habitaclu până la 7 ocupanţi.

Volvo nu dezvăluie deocamdată exteriorul noii generaţii XC90, însă povestea detaliilor de interior va continua pe parcursul următoarelor săptămâni, urmând ca la sfârşitul lui august noul XC90 să fie descoperit în totalitate.
PiataAuto.mdIlie Toma
0
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!