Pagina principală
Toyota înregistrează victorii importante în cursele de anduranţă cu bolidul TS 040 Hybrid. Urmează Le Mans!
6 Mai 2014, 08:00
Dacă anul trecut bolidul hibrid al celor de la Toyota, pregătit pentru cursele de anduranţă din cadrul FIA, a avut rezultate modeste, atunci în acest an Toyota pare să-şi fi perfecţionat foarte mult tehnologiile, iar noul TS 040 Hybrid promite rezultate spectaculoase.
Week-end-ul trecut un exemplar Toyota TS 040 Hybrid, pilotat succesiv de Anthony Davidson, Nicolas Lapierre şi Sebastien Buemi, a ajuns primul la linia de final în cursa de anduranţă de şase ore de la Spa-Francorchamps. Un al doilea bolid Toyota, pilotat succesiv de Alex Wurz, Stephane
Sarrazin şi Kazuki Nakajima, a ajuns la final pe locul 3, fortificând astfel avantajul celor de la Toyota în clasamentul constructorilor.

Încurajată de proaspetele victorii, Toyota priveşte optimist spre următoarea cursă de anduranţă, cea mai sonoră de altfel – cursa de 24 de ore de la Le Mans, de la mijlocul lunii iunie. Doar că acolo, pe lângă tradiţionalii concurenţi, Porsche se ambiţionează să lupte pentru poziţia întâi a podiumului! Cine va reuşi să învingă? Miza e mare în acest an!
PiataAuto.mdIlie Toma
0
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!