Pagina principală
Le Mans 24h LIVE: schimbare de roluri în top. Lupta se intensifică!
15 Iunie 2014, 10:15
Vă anunţam cu ceva timp în urmă că unicul bolid Toyota rămas în cursă se află pe poziţia 4 şi luptă pentru a intra în rândul primelor 3, cu ţinta de a încerca tot ce e posibil pentru victorie. Ei bine, cu 6 ore înainte de finalul cursei bolidul Toyota cu numărul 8 se află încă pe locul patru, reducând restanţa sa de timp în jumătate.
În acelaşi timp în clasamentul primelor 3 au avut loc schimbări de roluri. Dacă acum două ore bolidul Audi cu numărul 2 era cel care conducea, urmat de Porsche cu numărul 20 şi Audi cu numărul 1, atunci apariţia unei probleme mecanice la lider a determinat o staţionare îndelungată la
pit stop, fapt care a provocat trecerea bolidului Audi pe locul 3. În schimb, fratele său cu numărul 1 a preluat rapid întâietatea, conducând acum cursa în faţa aceluiaşi Porsche cu numărul 2.
Lupta se intensifică. Se simte forţarea tot mai aproape de limită a bolizilor care se luptă pentru marea victorie. Pe de o parte, asta înseamnă spectacol fevril, de cealaltă parte însă, creşte
riscul unor erori sau a apariţiei unor disfuncţionalităţi tehnice. Să vedem cum vor evolua lucrurile mai departe! Fiţi alături!
PiataAuto.mdRedacţia PeAsfalt.ro, LIVE din Le Mans
0
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!