Pagina principală
Mercedes-Benz a produs 250,000 de vehicule la uzina din Kecskemet, Ungaria
30 Septembrie 2014, 09:31
Uzina din Kecskemet este încă o rană deschisă pentru mulţi români care au cel puţin un interes sporadic pentru lumea auto, economie sau industrie. Atunci când cei de la Daimler căutat o locaţie potrivită de amplasare a noii uzine, Ungaria şi România erau în capul listei, iar ulterior ţara noastră a ratat această oportunitate. Ei bine, la doar
doi ani şi jumătate de la inaugurarea noii uzine din Kecskemet, Ungaria, locaţie în care se produc mai multe modele compacte ale mărcii germane, Mercedes-Benz anunţă depăşirea numărului de 250,000 exemplare produse! Exemplarul jubiliar a fost un CLA 45 AMG, destinat unui client din Japonia.
În prezent, uzina din Kecskemet produce integral modelele CLA şi B-Class. Începând cu anul 2015, aici se va produce şi viitorul CLA Shooting Brake, model care tocmai a fost confirmat oficial de Daimler cu această ocazie. Datorită cererii mare pentru modelele produse, uzina lucrează în trei schmburi începând cu luna mai 2014. Aproximativ 3,400 oameni muncesc în prezent la uzina din Ungaria.
PiataAuto.mdIlie Toma
0
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează acest subiect!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!