Pagina principală
Prima pagină  »  Contactaţi-ne
Contactaţi-ne
Ce înseamnă "cu pasiune şi raţiune despre maşini"?
Existăzi maşini care te ameţesc prin pasiunea pe care o emană, ademenindu-te în vâltoare sutelor de cai putere. Noi le încălecăm întreaga herghelie de cai de sub capotă, dar nu uităm şi de arbitrul ăla necredincios din străfundul neuronilor, care ne face să privim maşinile şi printr-o prismă rece şi tranşantă! PeAsfalt.ro este cu picioarele pe pământ şi tine pasiunea în frâul raţiunii!

Revistă online sau site?
PeAsfalt.ro aplică un concept unic, care înmbină plăcerea cititului unei reviste auto lucioase de înaltă calitate grafică şi editorială cu dinamismul, promptitudinea şi instrumentele de comunicare ale unei platforme online moderne. Ştirile şi articolele noastre sunt deosebit de plăcute în vizualizare pe toate device-urile mobile moderne, astfel încât PeAsfalt.ro este întotdeauna pe telefonul sau tableta ta, cu aceeaşi savoare.

Cine suntem?
PeAsfalt.ro a fost lansat in luna august 2013, după o lungă perioadă de pregătire şi analiză a pieţei mediatice româneşti şi a lumii auto din România. PeAsfalt.ro este fondat şi deţinut de Online Media SRL, rezidentă a Republicii Moldova, companie care în Moldova a lansat şi gestionează din 2006 site-ul lider al lumii auto de peste Prut – PiataAuto.md. În istoria noastră din Moldova am fost întotdeauna inovatori şi ambiţioşi, realizând proiecte sonore şi idei inedite, de mult ori în premiere absolute pentru Moldova şi pentru întreaga regiune a Europei de Est. De asta, dar şi datorită faptului că vorbim aceeaşi limbă, suntem onoraţi să ne lansăm în spaţiul mediatic al României, oferind o picătură consistentă de produs special, cu o abordare diferită.

Scrieţi-ne, sunaţi-ne, comunicaţi cu noi oricând:
"Online Media" SRL

Telefon: +37369011547
E-mail: contact[at]peasfalt.ro

Str. Grenoble, 259/7, parter A
MD-2072, mun.Chişinău, Republica Moldova


Echipa redacţiei PeAsfalt.ro:

Ilie Toma
Editor Şef

Valeriu Bahnaru
Redactor

Vasile Marian
Manager conţinut

Vom fi onoraţi să raspundem invitaţiilor la teste drive în România şi cele internaţionale, iar dacă aveţi un subiect de interes public, ne puteţi expedia sugestiile Dvs.
Pentru orice invitaţi sau sugestii de subiecte, contactaţi-ne la news[at]peasfalt.ro sau la numărul de telefon +37369011547.
    Logare PeAsfalt.ro
Login:
Parola:
Memorează-mă
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!